Αλλαγή σταδιοδρομίας

Αλλαγή σταδιοδρομίας

Σκέφτεστε να αλλάξετε καριέρα; Μήπως δεν νιώθετε ικανοποίηση στη δουλειά σας και αναζητάτε μια νέα επαγγελματική πρόκληση; Είναι πολύ συνηθισμένο να αισθάνεστε έτσι καθώς οι άνθρωποι εξελισσόμαστε και οι προτεραιότητές μας αλλάζουν με τον καιρό.

Η συμβουλευτική σταδιοδρομίας μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε αυτή τη μεταβατική περίοδο και να κάνετε με αυτοπεποίθηση το επόμενο βήμα προς την επαγγελματική σας εκπλήρωση.

Πώς μπορεί να σας βοηθήσει η συμβουλευτική σταδιοδρομίας;

 

  • Αυτοαξιολόγηση και ανασκόπηση καριέρας: Μαζί θα εξερευνήσουμε τους λόγους που θέλετε να αλλάξετε καριέρα. Θα αναλύσουμε τις υπάρχουσες δεξιότητές σας, τα ενδιαφέροντά σας και τις αξίες σας για να καθορίσουμε την κατάλληλη κατεύθυνση.
  • Εξερεύνηση επιλογών καριέρας: Θα λάβετε πληροφορίες για νέους επαγγελματικούς κλάδους που ταιριάζουν με το προφίλ σας. Μέσα από τις συνεδρίες θα ανακαλύψετε νέες δυνατότητες και θα αξιολογήσετε τις απαιτήσεις κάθε πεδίου.
  • Ανάπτυξη πλάνου δράσης: Μαζί θα δημιουργήσουμε ένα ρεαλιστικό πλάνο για την αλλαγή καριέρας σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την απόκτηση νέων δεξιοτήτων μέσω εκπαίδευσης, την αναθεώρηση του βιογραφικού σας σημειώματος και την προετοιμασία για συνεντεύξεις.
  • Διαχείριση συναισθημάτων και στρες: Η αλλαγή καριέρας μπορεί να προκαλέσει άγχος και αβεβαιότητα. Στις συνεδρίες μας θα βρείτε την υποστήριξη για να διαχειριστείτε αυτά τα συναισθήματα και να διατηρήσετε το κίνητρό σας υψηλό.
  • Ενίσχυση της αυτοπεποίθησης: Καθώς θα σας γίνεται πιο ξεκάθαρο προς ποια κατεύθυνση θέλετε να κινηθείτε, θα νιώσετε πιο σίγουροι/ες για τις επιλογές σας και θα μπορέσετε να επιδιώξετε τους στόχους σας με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το νέο κεφάλαιο στην καριέρα σας;

 

Σε ποιους απευθύνεται η συμβουλευτική σταδιοδρομίας

Η συμβουλευτική απευθύνεται σε άτομα που:

  • Αισθάνονται δυσαρέσκεια στη δουλειά τους και επιθυμούν αλλαγή.
  • Σκέφτονται να αλλάξουν καριέρα αλλά δεν ξέρουν από πού να ξεκινήσουν.
  • Χρειάζονται βοήθεια για να ανακαλύψουν νέες επαγγελματικές δυνατότητες.
  • Θέλουν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να βελτιώσουν τις πιθανότητές τους για εύρεση εργασίας στον επιθυμητό κλάδο.

 

Κλείστε σήμερα ένα δωρεάν διαδικτυακό ραντεβού διάρκειας 20 λεπτών για να συζητήσουμε και να δούμε ακριβώς τι χρειάζεστε. Μπορείτε να καλέσετε στο +306973528957 ή να στείλετε email.

 

Στις συνεδρίες ισχύει το απόρρητο βάση του κώδικα δεοντολογίας και μπορούν να γίνουν διά ζώσης ή online, ανάλογα με τις ανάγκες σας.