Εύρεση κατάλληλου εργασιακού αντικειμένου

Εύρεση κατάλληλου εργασιακού αντικειμένου

Νιώθετε χαμένοι και αναποφάσιστοι για το ποιο επαγγελματικό αντικείμενο σας ταιριάζει καλύτερα;

Είναι πολύ συνηθισμένο, καθώς πολλοί άνθρωποι κάθε ηλικίας δυσκολεύονται να βρουν την κατεύθυνση τους στην αγορά εργασίας. Αν ψάχνετε μια καριέρα που να σας γεμίζει νόημα, να αξιοποιεί τα ταλέντα σας και να σας προσφέρει ικανοποίηση, ο επαγγελματικός προσανατολισμός μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε το επόμενο βήμα προς την επαγγελματική σας ευημερία.

 

Πώς μπορεί να σας βοηθήσει η συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού;

  • Αυτογνωσία και αξιολόγηση: Μαζί θα εξερευνήσουμε τα ενδιαφέροντά σας, τις αξίες σας, τις δεξιότητές σας και τον τύπο εργασιακού περιβάλλοντος που σας ταιριάζει καλύτερα. Θα ανακαλύψετε τα δυνατά σας σημεία και τους τομείς που χρειάζονται ενίσχυση.
  • Διαλεύκανση των επαγγελματικών επιλογών: Θα λάβετε πληροφορίες για διάφορα επαγγελματικά πεδία, λαμβάνοντας υπόψη τις προτιμήσεις και την προσωπικότητά σας. Μέσα από την συμβουλευτική διαδικασία θα κατανοήσετε τις απαιτήσεις κάθε κλάδου και τις πιθανές καριέρες που σας ταιριάζουν.
  • Ανάπτυξη σχεδίου καριέρας: Θα θέσετε ρεαλιστικούς στόχους καριέρας και θα δημιουργήσετε ένα στρατηγικό πλάνο για να τους πετύχετε. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την απόκτηση νέων δεξιοτήτων και εργαλείων, ώστε να θέτετε προτεραιότητες και να πετυχαίνετε τους στόχους σας.
  • Αύξηση της αυτοπεποίθησης: Με μεγαλύτερη σαφήνεια για την κατεύθυνση σας, θα νιώσετε πιο σίγουροι/ες για τις επιλογές σας και θα μπορέσετε να επιδιώξετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

 

Είστε έτοιμοι να βρείτε το κατάλληλο για εσάς εργασιακό αντικείμενο;

Η συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού γίνεται με την υποστήριξη του ψυχομετρικού εργαλείου της Ariston και απευθύνεται σε άτομα που:

  • Δυσκολεύονται να αποφασίσουν ποια καριέρα τους ταιριάζει.
  • Θέλουν να αλλάξουν κατεύθυνση αλλά δεν ξέρουν από πού να ξεκινήσουν.
  • Αποζητούν μια καριέρα στην οποία να βρίσκουν νόημα και ικανοποίηση.
  • Χρειάζονται καθοδήγηση για να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να βελτιώσουν τις πιθανότητές τους για εύρεση εργασίας.

 

Σταματήστε να ψάχνεστε άσκοπα! Αφήστε μία έμπειρη σύμβουλο να σας βοηθήσει να βρείτε το επάγγελμα που σας αρέσει, σας ταιριάζει και μπορείτε να κάνετε καλά!

Κλείστε σήμερα ένα δωρεάν διαδικτυακό ραντεβού διάρκειας 20 λεπτών για να συζητήσουμε και να δούμε ακριβώς τι χρειάζεστε. Μπορείτε να καλέσετε στο +306973528957 ή να στείλετε email.

Στις συνεδρίες ισχύει το απόρρητο βάση του κώδικα δεοντολογίας και μπορούν να γίνουν διά ζώσης ή online, ανάλογα με τις ανάγκες σας.