Αν προβληματίζεσαι για το επάγγελμα σου…και θέλεις να βρεις μια λύση

01puiw

Πέρασα κι εγώ πολλά καλοκαίρια με το να αναρωτιέμαι αν θα βρω ποτέ μια δουλειά στην οποία να ΘΕΛΩ να γυρίσω μετά τις διακοπές μου!

Και ένας από τους λόγους που εμπιστεύομαι το τεστ επ. προσανατολισμού Ariston είναι γιατί ήταν το έναυσμα για να τη βρω. Εκτός του ότι είναι το πιο αξιόπιστο και ολοκληρωμένο εργαλείο στο είδος του.

Βέβαια όπως είπα ήταν το έναυσμα. Η διαδρομή μου για την αλλαγή σταδιοδρομίας ήταν και είναι απαιτητική και ίσως να μην τα είχα καταφέρει χωρίς ψυχολογική υποστήριξη μέσω ατομικών συνεδριών.

 

Αυτή λοιπόν έγινε και η έμπνευση μου. Η αλλαγή σταδιοδρομίας θέλει ολιστική, πολύπλευρη προσέγγιση. Θέλει στήριξη σε γνωσιακό, συναισθηματικό, πρακτικό και ψυχολογικό επίπεδο.

Πλέον έχω την ευτυχία να βιώνω μία εργασιακή καθημερινότητα προσαρμοσμένη σε αυτό που είμαι και στις συνθήκες της ζωής μου. Ένα επάγγελμα που μου προσφέρει ικανοποίηση και πληρότητα.

Και αυτό είναι που θέλω να προσφέρω και σε εσένα: τη δυνατότητα να το διεκδικήσεις!!

 

Τι θα κερδίσεις αν κάνεις το τεστ Ariston?

Με το τεστ θα έχεις κάνει ήδη το πρώτο βήμα της αλλαγής που θέλεις να πετύχεις καθώς θα ξέρεις προς ποια κατεύθυνση να κινηθείς. 

Πρόκειται για το πιο αξιόπιστο ψυχομετρικό εργαλείο του είδους του. Δίνει ξεκάθαρα, ταξινομημένα αποτελέσματα για τα επαγγέλματα που σου ταιριάζουν, τον επαγγελματικό σου τύπο αλλά και στοιχεία για την αυτοεκτίμηση και την εστία ελέγχου που επηρεάζουν καθοριστικά τον τρόπο που λαμβάνουμε αποφάσεις και θέτουμε στόχους.

 

Ποια είναι η διαδικασία;

Κάθε συνεργασία είναι πρωτίστως σχέση. Και κάθε σχέση χρειάζεται εμπιστοσύνη για να λειτουργήσει. Αυτός είναι ο κύριος σκοπός της πρώτης μας συνάντησης, να γνωριστούμε. Σε αυτή την συνάντηση θα σου εξηγήσω τη διαδικασία, θα λύσουμε τις απορίες σου αλλά και θα σε γνωρίσω περισσότερο, ώστε να μπορέσω να έχω μία πιο διεισδυτική ματιά στα αποτελέσματα του τεστ.

Στη συνέχεια θα σου στείλω του κωδικούς του τεστ και τις οδηγίες συμπλήρωσης με email και θα κλείσουμε το δεύτερο ραντεβού μας.

Η συμπλήρωση του τεστ θα χρειαστεί περίπου 1 ώρα. Όταν το ολοκληρώσεις θα λάβω μία πολυσέλιδη αναφορά με τα αποτελέσματα την οποία θα δούμε αναλυτικά στην επόμενη συνάντηση.

 

Μετά είναι υποχρεωτικό να κάνω συνεδρίες;

Όχι, δεν είναι υποχρεωτικό, είναι όμως πολύ βοηθητικό.

 

Αν θέλεις το επόμενο καλοκαίρι να σε βρει να βαδίζεις τη διαδρομή που χαράζουν τα όνειρα σου, θα χαρώ πολύ να σε βοηθήσω!